Sindur Restaurant

Sindur Restaurant
Business Name:
Sindur Restaurant
Business Genre:
Business Phone Number:
+34 934105819
Short Business Description:
En Sindur restaurante indio en Barcelona, de estilo intimista y ambiente distinguido, ofrece un marco evocador para aventurarse por la cocina hindú más refinada.
Cuina hindú de qualitat, això és el que us volem oferir al nostre restaurant indi de l’Eixample Esquerre de Barcelona. Si ho prefereixes, disposem d’un servei de càtering de menjar indi perquè puguis celebrar el teu aniversari, casament o sopar d’empresa allà on vulguis. No ho dubtis, si vols sorprendre, tria el nostre càtering exòtic.
Long Business Description:

Volem que ho comprovis a Sindur, el nostre restaurant hindú de Barcelona, situat a l’ Eixample Esquerre de Barcelona. Aquí podràs acostar-te al món de les espècies que representa la cuina índia en un ambient modern i elegant.

Podràs degustar els nostres arrossos i els nostres plats Tandoori, a més dels nostres curris, en una sala de disseny intimista i minimalista, 100% elegància. Perquè en Sindur hem volgut barrejar els potents sabors de l’Índia amb el disseny d’interiors més refinat. El picant de la cuina hindú amb la finor que busquen els nostres clients, un públic exigent acostumat a la cuina de qualitat i als ambients delicats.
A Sindur també disposem d’un servei de menjar indi per emportar per a tota Barcelona. Si et ve de gust, pots demanar-nos els teus plats preferits i te’ls portarem. A Sindur tenim el millor menjar hindú a domicili de Barcelona..

Opening Hours:
Tuesday to Sunday 13,15 to 15,30 20,00 to 23,30pm
Areas Covered:

Send Message to listing owner

Elle Draper

Elle, along with Alan, is the owner of Spain Buddy and the busy web design business - Gandy-Draper. Born a "Norverner", she then spent most of her life "Dann Saff" before moving to Spain in 2006. Elle's loves are Alan, the internet, their three bouncing dogs, good food, and dry white wine - although not necessarily in that order.

Booking.com